24.04.2013

Moj metar Dunava

 

 

 

 

MOJ METAR DUNAVA

 

Velik i jak, moćan i pun života - Dunav je oduvijek bio inspiracija umjetnicima, ali i drugim ljudima koji su se s njime sreli i čije je živote dotakao. „Na lijepom plavom Dunavu“, djelo velikog Johanna Straussa, jedan je od najljepših valcera ikada napisanih. U Austriji se smatra neslužbenom himnom. Dopustite i Vi da Vas osvoji Dunav, njegova snaga, veličina i obale koje nose mnoge priče i povijesna događanja. Uživajte ploveći drvenom čikljom ili brodicom otkrivajući sve njegove tajne, upoznavajući vidikovce s pogledom na Dunav, pješčane ade sa skrivenim uvalama gdje ribiči čekaju starog soma, ljutu štuku, lukavog smuđa ili dobročudnog šarana, tamo gdje mulj skriva dunavske školjke, a riječni galebovi traže svoju hranu. Saznajte priče o Dunavu uživajući u toku močne rijeke, otkrijte „gdje Dunav ljubi nebo“, osjetite svu njegovu čaroliju i uzmite svoj metar Dunava.

Vožnja Dunavom drvenom čikljom ili brodicom, razgledavanje ada i uvalica; druženje sa starim alasima; radionica na temu Dunava - o rijeci, životu i povijesti vezanim uz Dunav, životinjskom svijetu koji na njemu obitava.

Aranžman je moguće realizirati u trajanju od jednog do tri dana. Okvirni program aktivnosti za trodnevni aranžman obuhvača: 1. - 2. dan: Vukovar; 3. dan: Ilok. Aranžman se može realizirati tijekom cijele godine za grupe od 2 do 50 osoba. Smještaj je moguć u hotelima s dvije, tri ili četiri zvjezdice u Vukovaru, Vinkovcima odnosno Iloku, dok je prijevoz moguć vlastitim prijevoznim sredstvom ili u našoj organizaciji, mikrobusom odnosno minibusom. Stručno vođenje moguće je na hrvatskom, engleskom, španjolskom, portugalskom i njemačkom jeziku, a na upit i na drugim jezicima. Svi navedeni podaci su okvirni i nisu obvezujući pa Vas molimo da nam se obratite za izradu konačne ponude.

Komentari