24.04.2013

Maštoviti istok Hrvatske

Da čizma glavu čuva poznato je svakom, a kada se jedna od najpoznatijih tvornica obuće, strasti velikih i malih, nalazi kod grada prekrasne barokne jezgre, Vukovara, putovanje je to kojem ne možete odoliti. Posjetite dom legendarnih Startasica i Borosana na samoj obali Dunava – u tvornici obuće Borovo, nekadašnjoj Bati još iz 19.st., upoznajte neke od radnika ovog giganta koji je do rata mnoge zapošljavao te bio nadaleko poznat po kvalitetnoj obući. Naučite o proizvodnji cipela od dokazanih majstora i otkrijte model kao stvoren za Vas. Nakon svijeta maštovitog dizajna očekuje Vas nova porcija mašte - u prošlost će Vas, uz uzbudljive priče o pobunama i ustancima ovoga kraja, odvesti kostimirani vodič Luy. Maštovitosti nema kraja, na radionici ćete uz stručno vodstvo izraditi vlastiti suvenir - simbol grada Vukovara poput Vučedolske golubice te ga ponijeti kao uspomenu na ovo nezaboravno iskustvo.

Obilazak Vukovara i barokne jezgre uz kostimirane vodiče; obilazak tvornice Borovo, doma legendarnih Startasica i Borosana uz prikaz izrade obuće; izrada vlastitog suvenira Vukovara uz stručno vodstvo.

Aranžman je moguće realizirati u trajanju od jednog do tri dana. Okvirni program aktivnosti za trodnevni aranžman obuhvaća:1.-3. dan aktivnosti na području Iloka i Vukovara. Aranžman se može realizirati tijekom cijele godine za grupe od 2 do 50 osoba. Smještaj je osiguran u domaćinstvima u Iloku , u hotelima s tri i hotelima sa četiri zvjezdice u Iloku, odnosno Vukovaru, dok je prijevoz moguć vlastitim prijevoznim sredstvom ili našim mikro odnosno minibusom. Stručno vođenje je moguće na hrvatskom,engleskom i njemačkom jeziku, a na upit i na drugim jezicima. Svi navedeni podaci su okvirni i nisu obvezujući pa Vas molimo da nam se obratite za izradu konačne ponude.

Komentari