29.11.2014

Dionizijske radosti

Na samom istoku Hrvatske, u krajoliku kojim dominiraju Dunav i blagi brežuljci Fruške Gore po kojima su vinogradi razasuti još od rimskog doba, smjestio se Ilok -grad duge, kraljevske povijesti i grad vina.
Kvaliteta vinogorja i samog vina ovog kraja prepoznata je diljem svijeta te nije slučajno da je upravo iločki traminac, koji se služio i na krunidbi Kraljice Elizabete, sastavni dio vinoteke engleskog dvora. Degustirajte različite vrste vina u obiteljskim, vinskim kušaonicama, pogodite koju vrstu vina degustirate te naučite na koji se način ova dragocjena tekućina čuvala nekada i sada. Obiđite vinograde uz zvuke tamburice, kušajte domaće specijalitete i opustite se u ugodnom drušvu dok pokušavate biti čim precizniji na vinskim karikama.
Prođite s nama putevima Dioniza, otkrijte sve draži ove vinske destinacije popularne još iz doba starog Rima te napunite svoju bocu srijemskog vina kako biste i doma mogli uživati bar u djeliću ove prave vinske čarolije.

Obilazak i degustacija u najstarijem vinskom podrumu, učenje starih i novih načina čuvanja vina; degustacija domaćih specijaliteta - sremačka tacna; vožnja vinogradima uz tamburaški sastav i punjenje svoje boce vina

Aranžman je moguće realizirati u trajanju od jednog do tri dana. Okvirni program aktivnosti za trodnevni aranžman obuhvaća:1.-3. dan aktivnosti na području Iloka i Vukovara. Aranžman se može realizirati tijekom cijele godine za grupe od 2 do 50 osoba. Smještaj je osiguran u domaćinstvima u Iloku , u hotelima s tri i hotelima sa četiri zvjezdice u Iloku, odnosno Vukovaru, dok je prijevoz moguć vlastitim prijevoznim sredstvom ili našim mikro odnosno minibusom. Stručno vođenje je moguće na hrvatskom, engleskom i njemačkom jeziku, a na upit i na drugim jezicima. Svi navedeni podaci su okvirni i nisu obvezujući pa Vas molimo da nam se obratite za izradu konačne ponude.

Komentari