06.11.2015

07.11. TZ Grada Požege

PRVI DESTINACIJSKI TURISTIČKI FORUM POŽEGA

Danas je u organizaciji Turističke zajednice Grada Požege održan Prvi destinacijski turistički forum na kojem se prezentirao projekt HTZ Hrvatska 365, te PPS destinacija „Aurea Pannonia“.

Uz veliko poštovanje prihvatili smo poziv direktorice TZ-a grada Požege da održimo prezentaciju na temu ”Novi turistički proizvod / Vukovar WaterBus Bajadera”. Lijep je osjećaj kada dobijete poziv od svoje struke, priznanje je to, i daje novi vjetar za dalje i inspiraciju za nove tur. priče...

Gosti ovog Foruma bili su savjetnik pri HTZ za PPS projekt Milo Sršen,  te vlasnik turističke agencije Omanovac iz Pakraca Zvonimir Miler čije su prezentacije otvorile  nove ideje za suradnju!

Nakon prezentacije imali smo panel raspravu na kojoj je vrlo ”kreativno” sudjelovala naša direktorica TZG Vukovar gđa. Jasna Babić.

Posjetili smo i šetališnu zonu gdje se organizirala velika gastro manifestacija ”Okusi jeseni u Požegi” gdje smo kupili odličan med od hrasta, kovač nam je napravio potkovu za sreću i posjetili smo obiteljsku pivnicu Bošnjak. Ljudi moji, pivo je izvrsno, izvrsno. Uz pivo kušali smo i rakiju od piva...Naš kolega Goran Rihelj ( bloger ) i ja smo u jednom trenutku onako uz pivo zaustili...da možemo ostati duže!

Ovim putem želimo se zahvaliti dir. Silviji na pozivu, obitelji Bošnjak na gostoprimstvu , degustaciji i pivskom poklonu uz obvezu da nastavimo gdje smo stali. Nadamo se da smo ispunili Vaša očekivanja.

 

Veliki pozdrav sa Dunava, sa VUKOVAR WATERBUS BAJADERE!

 

  

  

 

 

Komentari